Αρχική σελίδα | Πωλήσεις | Ενοικιάσεις | Κατασκευές | Εκτιμήσεις | Αντιπαροχές | Διαχείρηση Ακινήτων
   
 Το κτηματομεσιτικό γραφείο 48ΩΡΕΣ  ιδρύθηκε το 1994 και από την ημέρα της έναρξης των δραστηριοτήτων του μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των πάσης φύσεως συναλλαγών ακινήτων  (αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις, εκτιμήσεις, διαχείριση κάθε είδους ακίνητης περιουσίας),  καθώς και στον τομέα των κατασκευών (οικοδομήσεις, αναπαλαιώσεις, αντιπαροχές). 
 
      Σήμερα που η αβεβαιώτητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εποχής που διανείουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει, μέσα απο τη  ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ που διαθέτει το γραφείο μας, σε    ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ  ΤΙΜΕΣ    , καθως και να σας υποδείξουμε τις κατάλληλες ενέργειες για ΑΜΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΗ ΠΩΛΗΣΗ του ακινήτου που διαθέτετε.   
 
 
   
              
 
 
   Η συνέπεια και  η υπευθυνότητα που μας διακρίνει σ' αυτά τα είκοσι χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή και όχι άδικα καθώς το όνομά μας έχει συνδεθεί με την ειλικρινή, ποιοτική και αποδοτική συνεργασία σε κάθε δραστηριότητά μας.
 
 
             
 

            


ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


Αρχική σελίδα - Πωλήσεις - Ενοικιάσεις - Κατασκευές - Εκτιμήσεις - Αντιπαροχές - Διαχείρηση Ακινήτων - Φόρμα Επικοινωνίας

Κτηματομεσιτικό γραφείο "48 hours" Ξυντάρης Μάριος
Κουντουριώτου 23 - 25, Χίος, 82100
Tηλ: 22710 - 21111, 23530, Fax: 22710-23530, - Εmail: info@48hours.gr
Κινητό:6932-735503

Ανάπτυξη & Φιλοξενία: ChiosOnline
ders htc servis ηin malύ iphone sex stories